Ερέρα, ο πρώτος παίκτης κατά ESL: «Αγαπώ το ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να παραμείνω σιωπηλός»

Ο Άντερ Ερέρα έγινε ο πρώτος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου που παίρνει ανοιχτά για την ESL και τάχθηκε κατά της νέας Λίγκας, η οποία θα τερματίσει τα μεγάλα όνειρα που κάνουν οι παίκτες στις κορυφαιες διοργανώσεις...

Ο Ισπανός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει ν’ ακούσει πως ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι πήρε την απόφαση να συμμετέχει στην European Super League και ευελπιστεί η Παρί να γυρίσει την πλάτη στην κλειστή Λίγκα που δημιούργησαν 12 μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης διαταράσσοντας το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου.

«Αγάπησα το δημοφιλές ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο των οπαδών, αυτό που έχεις όνειρα να παίξεις με την ομάδα της καρδιάς σου απέναντι στους πιο σπουδαίους αντιπάλους. Αν προχωρήσει η European Super League, αυτά τα όνειρα θα καταστραφούν όπως και η φαντασία των οπαδών των μικρών ομάδων που θέλουν να βλέπουν επιτυχίες μέσα στο γήπεδο απέναντι σε μεγάλα κλαμπ.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο και δεν μπορώ να παραμείνω σιωπηλός μπροστά σε αυτό που συμβαίνει.

Πιστεύω σε ένα καλύτερο Champions League, όχι όμως στην κλεψιά αυτού που δημιούργησε ο κόσμος, του πιο όμορφου αθλήματος, του ποδοσφαίρου…» έγραψε στα social media ο Ερέρα!