Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση Λαρένα – Τι έγινε μετά το ΑΕΛ-Απόλλων

Για τα επεισόδια μετά το ντέρμπι της Λεμεσού, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super sport FM 104 ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ο οποίος ανάφερε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Χόρχε Λαρένα (σ.σ. σχετικά με στημένους αγώνες).

Για το χθεσινό περιστατικό: «Δεν αναφερόμαστε σε ομάδες μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα .Είχαμε λάβει μια καταγγελία για υποστατικό στην Λεμεσό για συμπλοκές . Με την άφιξη της αστυνομίας τα άτομα με λοστούς και αντικείμενα έτρεξαν σε φυγή. Υπήρχαν 2 τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση στο υποστατικό. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με το ένα άτομο να αντιμετωπίζει σοβαρότερο πρόβλημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν λίγο μετά το επεισόδιο κοντά στο σωματείο, ένα πρόσωπο ηλικίας 20 ετών από χωριό της Επαρχίας Λεμεσού. Στην κατοχή εντοπίστηκε μία κουκούλα και μία σκισμένη φανέλα της ΑΕΛ. Ο 20χρονος οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο και τέθηκε υπό 8ήμερη κράτηση. Μια υπόθεση που αφορά οπαδικά  θέματα»

Για περεταίρω έρευνα: «Στην σκηνή υπάρχουν ανακριτές για να εξασφαλίσουν μαρτυρίες  και είναι ο στόχος μας να συνεχίσουμε για να ολοκληρώσουμε την έρευνα.»

Για άλλες υποθέσεις που διερευνώνται: «θα έχουμε εξέλιξη τις επόμενες ημέρες αναφορικά με την υπόθεση Λαρένα και την καταγγελία που εξετάστηκε από τις Ισπανικές αρχές και είμαστε σε επικοινωνία»