Έρχεται ο Νταουσβίλι και μπαίνουν τα πράγματα στη… θέση τους

Σε σήριαλ με… καθημερινά επεισόδια πάει να εξελιχθεί η περίπτωση του Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος που τα έχει βρει σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ανόρθωση, γεγονός που δυσκολεύει πολύ την μετακίνηση του στην πρωτεύουσα.

Η θέση της «Κυρίας» είναι ξεκάθαρη: «Αν φέρει πρόταση που μας ικανοποιεί, τότε θα φύγει». Το νεότερο που προκύπτει, είναι πως ο Νταουσβίλι αναμένεται στην Κύπρο την Δευτέρα και η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να φέρει τις οριστικές εξελίξεις.

Πληροφορίες των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο ότι τέθηκε εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας, δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται από την ομάδα της Αμμοχώστου. Θεωρείται ωστόσο σίγουρο πως υπάρχει δυσαρέσκεια για το γεγονός πως ο Γεωργιανός όχι μόνο ήρθε σε επαφές με ομάδα που έχει ίδιους στόχους με την Ανόρθωση, αλλά συμφώνησε να μεταγραφεί χωρίς να είναι ελεύθερος.

Αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η θέση του ποδοσφαιριστή καθώς θα λογοδοτήσει στον πρόεδρο της «Κυρίας» αλλά και στον συμπατριώτη του προπονητή.