Έρχεται ντοκιμαντέρ για τον Λεβαντόφσκι

Η ζωή και η πορεία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ως την παγκόσμια καταξίωση θα αποτυπωθούν σε ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ από την Amazon, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη το 2022.

Από την 3η κατηγορία Πολωνίας, στην κορυφή της Ευρώπης. Από τον «κοκκαλιάρη» έφηβο σε άσημες ομάδες της Βαρσοβίας, στον ρέκορντμαν τερμάτων σε μία σεζόν της Bundesliga.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ανελίχθηκε από τα πολύ χαμηλά, στα υψηλότερα στρώματα του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου ως ένας από τους κορυφαίους φορ του αιώνα και αυτό το ταξίδι του πρόκειται να ζωντανέψει μέσα από ένα ντοκιμαντέρ, με την υπογραφή της Amazon.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα «χέρια» για ένα κινηματογραφικό έργο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και θα παρουσιάζει τη ζωή και τα σκαμπανεβάσματα που πέρασε στην καριέρα του Πολωνός στράικερ, μέχρι να φτάσει στη Γερμανία και να γράψει ιστορία με Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

«Θέλουμε να πούμε μια ιστορία σθένους και αδυναμιών, δίχως φίλτρα, που θα παρουσιάζει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν» δήλωσε ο Λεβαντόφσκι για το επερχόμενο φιλμ, το οποίο δεν είναι το μόνο που αναμένεται από ποδοσφαιρικό αστέρα, αφού στα σκαριά υπάρχει και το «I am Zlatan» με πρωταγωνιστή τον… υποφαινόμενο.