Επτά ομάδες – μέτοχοι της EuroLeague κατά Μπερτομέου για τα οικονομικά

Mυστική συνάντηση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, παρουσία επτά εκ των ομάδων – μετόχων της EuroLeague. Την Κυριακή 11 Απριλίου, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, του Ολυμπιακού, της Ζάλγκιρις, της Αρμάνι Μιλάνο, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Αναντολού Εφές και της Μακάμπι συναντήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στην ελληνική πρωτεύουσα για να συζητήσουν για τα οικονομικά δεδομένα της EuroLeague.

Οι “επτά” συναντήθηκαν για να συζητήσουν, εκφράζοντας από κοινού ανησυχίες και δυσαρέσκεια για κάποια βασικά κομμάτια που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα της διοργάνωσης (βλ. χαμηλά έσοδα).

Τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκπροσώπησε ο Τάκης Τριαντόπουλος, ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού το “παρών” έδωσαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως επίσης ο Γιώργος Σκινδήλιας.

Επισημαίνεται δε πως στο εγγύς μέλλον όλο αυτό θα εκφραστεί επίσης επίσημα, προς τον Εκτελεστικό Διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για επτά – ομάδες μετόχους της διοργάνωσης, με τις τέσσερις (από τις έντεκα) που δεν συμμετείχαν να είναι η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπασκόνια και η Φενέρμπαχτσε.