«Έπρεπε να τους φέρναμε νωρίτερα. Όλα είναι ανοικτά, κυνηγάμε και τα δύο τρόπαια»

Στον βαθμό που πήρε η Ανόρθωση στάθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ για τους νεοαποκτηθέντες, στην αλλαγή του συστήματος αλλά και στους στόχους της «Κυρίας».

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Πιστεύω έγινε ένα καλό παιχνίδι. Το αποτέλεσμα θα έλεγα είναι δίκαιο παρόλο που ήμασταν κοντά στο γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που έχει σημασία είναι που δεν δεχθήκαμε γκολ. Μπορούσαμε να βάλουμε, δεν τα καταφέραμε, βλέπουμε μπροστά. Στο πρωτάθλημα ότι παίρνεις είναι κέρδος. Πήραμε από ένα βαθμό και αυτό έχει σημασία. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την αλλαγή του συστήματος στα μισά του πρώτου μέρους: «Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα, το είπαμε από πριν πως αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα το αλλάζαμε. Έχουμε παίκτες που παίζουν σε διάφορα συστήματα και είναι καλό αυτό».

Για τους νεοαποκτηθέντες: «Ρισβάνης και Μπουσουλάτζιτς ήταν πολύ καλοί. Θα έπρεπε να κάναμε πιο νωρίς αυτές τις προσθήκες».

Για τους στόχους της ομάδας: «Δεύτερη συνεχόμενη σεζόν χτυπάμε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έχουμε 15 παιχνίδια, 10 ντέρμπι. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Όλα είναι ανοικτά».