Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Τρία κρούσματα στον Απόλλωνα, δύο ποδοσφαιριστές

Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες στον Απόλλωνα για νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Λεμεσού, τρία άτομα της ομάδας είναι θετικά στον ιό, ενώ δύο εκ των τριών είναι ποδοσφαιριστές.

Νωρίτερα σήμερα, είχε γίνει γνωστό πως στους κυανόλευκους υπήρχαν φόβοι για κρούσματα κορωνοϊού έπειτα από ενδείξεις, καθώς τα τρία άτομα είχαν νιώσει αδιαθεσία από το πρωί.

Υπενθυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες ο Απόλλωνας είχε ανακοινώσει άλλα τρία κρούσματα, τα οποία αφορούσαν μέλη του τεχνικού και υποστηρικτικού τιμ.

Πλέον ο Γιάννης Πετράκης ετοιμάζει το πλάνο του για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΛ (18/4, 17:00) χωρίς τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.

Δύο από τα τρία αφορούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και το τρίτο πρόκειται για μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Και τα τρία κρούσματα είχαν νιώσει αδιαθεσία από το πρωί της Παρασκευής και ως εκ τούτου δεν παρουσιάστηκαν στη σημερινή προπόνηση και παραπέμφθηκαν σε ιδιωτική κλινική για να υποβληθούν σε διαγνωστικό έλεγχο ανίχνευσης Covid-19.

Τα αποτελέσματα του υπόλοιπου ποδοσφαιρικού τμήματος είναι αρνητικά.

Η ομάδα μας θα συνεχίσει να ακολουθεί όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται και στα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τα οποία νόσησαν καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά τους.