Επιβεβαιώνουν για 5+4 κρούσματα στην πιθανή αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ

Παρότι λίγες ώρες νωρίτερα με ανακοίνωσή της η Τζιλάνι τόνιζε πως δεν έχει λάβει ακόμη τα αποτελέσματα των τεστ και καλούσε τα ΜΜΕ να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους, εντέλει μέσω του διευθυντή της επιβεβαιώθηκε πως στην ομάδα υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Σεβντάιλ Ρομπέλι, θετικοί στον Covid-19 βρέθηκαν πέντε ποδοσφαιριστές, καθώς και τέσσερα μέλη του προσωπικού της πιθανού αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Κοσόβου θα αντιμετωπίσει στην προ-προκριματική φάση του Europa League την Τρε Πένε του Σαν Μαρίνο (20/8) και ο νικητής της εν λόγω αναμέτρησης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους γαλαζοκίτρινους στον πρώτο προκριματικό γύρο (27/8).

«Λάβαμε αυτά τα νέα με μεγάλη ανησυχία» ανέφερε ο διευθυντής της Τζιλάνι, που πρόσθεσε πως έγιναν νέα τεστ σε όλη την ομάδα και πως τους έχουν υποσχεθεί ότι αυτή τη φορά τα αποτελέσματα θα βγουν γρηγορότερα.

Οι ποδοσφαιριστές της Τζιλάνι που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Tomislav Busic, Shend Kelmendi, Blendi Jakupi, Sebino Plaku και Darko Nikac.