«Επίθεση» Κύργιου σε Ζβέρεφ: «Πόσο εγωιστής; Τουλάχιστον να είχες την ευθιξία…»

Έχουν περάσει μόλις 8 ημέρες από την άδοξη ολοκλήρωση του Adria Tour, με τέσσερις συμμετέχοντες να βγαίνουν θετικοί σε τεστ κορωνοϊού (Τζόκοβιτς, Τσόριτς, Τροίτσκι και Ντιμιτρόφ) καθώς και κάποια μέλη των προπονητικών τους επιτελείων, με πιο γνωστό τον προπονητή του Νόλε, Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Ζβέρεφ, Τσίλιτς καθώς και οι υπόλοιποι τενίστες που ήρθαν σε πολύ στενή επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, έθεσαν τον εαυτό τους σε καραντίνα 14ων ημερών, όπως ορίζει και το παγκόσμιο υγειονομικό πρωτόκολλο.

O Γερμανός, όμως, δεν άντεξε την απομόνωση και πήρε μέρος σε ένα νέο πολυμελές πάρτι στη Γαλλία, όπως φαίνεται στο παρακάτω story που τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρω του twitter.

Ο Νικ Κύργιος που έχει αποδειχθεί πολύ πιο προσεκτικός από πολλούς συναδέλφους του και είχε εναντιωθεί κατά του Adria Tour και του Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν άφησε ασχολίαστη την έξοδο του Σάσα Ζβέρεφ.

“Ο Σάσα Ζβέρεφ το έκανε ξανά. Ξανά. Πόσο εγωιστής μπορεί να είσαι; Πόσο εγωιστής είσαι; Τουλάχιστον να είχες την ευθιξία να μείνεις μέσα για 14 μέρες. Μαζί με την κοπέλα σου για 14 γαμη**νες μέρες. Χριστέ μου. Αυτή η κατάσταση με εκνευρίζει πολύ. Πόσο εγωιστές είστε όλοι;” είπε ο Κύργιος σε story που ανάρτησε την ώρα που οδηγούσε.

Πηγή: sport24.gr