Επιθεώρησαν το γήπεδο Λεμεσού, ικανοποίηση για την πορεία των έργων

Σύσκεψη στο Κολόσσι για το νέο γήπεδο Λεμεσού, το οποίο παράλληλα επιθεωρήθηκε, έγινε το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ του προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, των τριών σωματείων (Απόλλων, ΑΕΛ, Άρη) και των εργολάβων.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων και ο πρόεδρος του ΚΟΑ ξεναγήθηκαν στον χώρο, είδαν από κοντά την εξέλιξη των εργασιών του γηπέδου κι ενημερώθηκαν για την πορεία του έργου, που υπολογίζεται να είναι έτοιμο μέχρι τον Μάιο του 2022.

Σημειώνεται πως τα βοηθητικά γήπεδα είναι έτοιμα ενώ πλέον κτίζεται η κεντρική εξέδρα.

Μετά την επιθεώρηση του γηπέδου, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ανέφερε: «Έχουμε επιθεωρήσει τις εργασίες για το νέο γήπεδο. Το όνειρο των χιλιάδων Λεμεσιανών παίρνει σάρκα και οστά. Έχουν απαντηθεί πολλές ερωτήσεις. Σαν ΚΟΑ εκφράζουμε απόλυτη ικανοποίηση για τις εργασίες και θα ενημερώνουμε τα σωματεία για την εξέλιξη των έργων. Ο ίδιος ο ΠτΔ ρώτησε επισταμένα για τις εξελίξεις στο γήπεδο, τις οποίες παρακολουθεί πολύ στενά».

O πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ για τη σημερινή πρόσκληση. Ήρθαμε και είδαμε αυτό το όνειρο των Απολλωνιστών και άλλων ομάδων να παίρνει σάρκα και οστά και πραγματικά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι διότι το γήπεδο προχωρεί βάσει προγράμματος. Σίγουρα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την πανδημία αλλά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και πολύ σύντομα θα έχουμε το γήπεδο το οποίο όλοι θέλουμε στη Λεμεσό να υπάρχει». 

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Δημήτρης Καλλής, είπε: «Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΚΟΑ για τη σημερινή συνάντηση, έγινε μια πολύ καλή συζήτηση, μας επεξήγησαν ακριβώς πώς πάνε τα έργα. Κάποια μικροπροβλήματα που συναντήσαμε μας υποσχέθηκαν ότι θα επιλυθούν και πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος σήμερα εδώ, είναι ένα όνειρο ζωής για εμάς τους ΑΕΛίστες και των άλλων ομάδων και πιστεύω ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του Άρη, Λύσανδρος Λυσάνδρου, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ για την πρόσκληση και την ενημέρωση. Το όνειρο όλων για να γίνει αυτό το γήπεδο-στολίδι θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα. Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά και το αργότερο μέχρι τον Μάιο του 2022 θα είμαστε μέσα στο νέο γήπεδο».