«Επιτέθηκε» στον Εθνικό ο κορωνοϊός, στα 17 τα κρούσματα

Ραγδαία αυξήθηκαν τα κρούσματα στον Εθνικό.

Όπως επιβεβαιώθηκε από ανακοίνωσε που εξέδωσε η ομάδα της Άχνας τα κρούσματα ανέρχονται πλέον στα 17, 13 εκ των οποίων είναι ποδοσφαιριστές.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου έκανε λόγο σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις για 22 κρούσματα (14 ποδοσφαιριστές).

Υπενθυμίζουμε πως ήδη έχει αναβληθεί επισήμως ο σημερινός αγώνας κυπέλλου με τον Άρη ενώ πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως το ίδιο θα συμβεί και με το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ανόρθωση που είναι ορισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (27/9).

Όπως γίνεται αντιληπτό προκύπτει μια ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση στον Εθνικό που μετά τη Νέα Σαλαμίνα (20 κρούσματα) γίνεται η δεύτερη ομάδα στην οποία ο Covid-19 έχει… κτυπήσει για τα καλά.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η ομάδα μας ενημερώνει ότι μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας μας, 13 ποδοσφαιριστές και 4 άτομα του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Οι προπονήσεις έχουν αναβληθεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που προνοούνται από το Πρωτόκολλο.

Το Σωματείο μας παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Υγείας. Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση βοήθειά τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες του Πρωτοκόλλου εντός και εκτός γηπέδου. Μένουμε δυνατοί».

Δείτε επίσης: 

Τα λέει εκτάκτως με τον Υπουργό Υγείας ο Κούμας, αγωνία για τις αποφάσεις

Άνω-κάτω η 5η αγωνιστική: Μαζικές αναβολές, αλλά και κλείσιμο κερκίδων