Επιστρέφει στην Άιντραχτ ο Γιόβιτς ως δανεικός από την Ρεάλ

Ο Λούκα Γιόβιτς θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ως δανεικός από την Ρεάλ Μαδρίτης

O χρόνος του Λούκα Γιόβιτς στη Ρεάλ δεν ήταν αυτός που θα ήθελε. Την ίδια ώρα τα πειθαρχικά παραπτώματα του Σέρβου δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γιόβιτς ζήτησε από τον Γάλλο κόουτς να αποχωρήσει για να βρει χρόνο συμμετοχής και εκείνος έκανε δεκτό το αίτημά του. Η Γουλβς ενδιαφέρθηκε για εκείνον, αλλά ο Γιόβιτς επέλεξε ένα γνώριμο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός θα επιστρέψει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη μορφή του δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Την Τρίτη (12/1) οι εμπλεκόμενες πλευρές ολοκλήρωσαν την ανταλλαγή εγγράφων και πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Την ίδια ώρα υπάρχουν και δημοσιεύματα που θέλουν τις εμπλεκόμενες πλευρές να συζητούν το ενδεχόμενο μιας μεγαλύτερης συμφωνίας, δηλαδή την επέκταση του δανεισμού και για τη νέα περίοδο.

Κάτι τέτοιο όμως θα ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι και όχι τώρα. Ο Γιόβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Ρεάλ Μαδρίτης και σίγουρα οι Μαδριλένοι δεν θέλουν να πετάξουν τα 63 εκατομμύρια που έδωσαν το καλοκαίρι του 2019 στην Άιντραχτ για να τον αποκτήσουν.