Επίσκεψη των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ στην Αραράτ

Την αποστολή της Αραράτ, ομάδα την οποία απέκλεισε η Ομόνοια στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, επισκέφτηκαν οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Η πρωταθλήτρια Αρμενίας βρίσκεται στην Κύπρο για τον αποψινό (1/10) αγώνα της με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League που λόγω των συγκρούσεων δεν μπορεί να διεξαχθεί στο Ερεβάν, με τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ να την επισκέπτεται για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον λαό της Αρμενίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου επισκέφθηκε σήμερα την ομάδα της Αραράτ, η οποία αγωνίζεται σήμερα στην Κύπρο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, εκφράζοντας τη συμπαράσταση όλου του κόσμου του ΑΠΟΕΛ προς το λαό της Αρμενίας.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ πρόσφερε στους Αρμένιους αδελφούς μας την εικόνα του Άγιου Γεώργιου, προστάτη του Στρατού, μία πλακέτα που απεικονίζει τον Αρχηγό Διγενή με την επιγραφή «Αν λαχταράς τη λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, μόνος σου παρ´ την αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις» και λίγο χώμα από τα Φυλακισμένα Μνήματα, το οποίο συμβολίζει τον Αγώνα για Ελευθερία που έδωσε ο Κυπριακός Ελληνισμός, με την ευχή πως σύντομα το Αρτσάχ θα αναπνέει αέρα Ελευθερίας.

Ο αρχηγός της Αρμένικης ομάδας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ευχαρίστησε τους Πορτοκαλί και ανέφερε πως Έλληνες και Αρμένιοι είμαστε αδελφοί λαοί και πως ο Αγώνας μας είναι κοινός.

ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ
ΚΟΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ