Επίσημο του Ζράντι – Η θέση που του ταιριάζει

Ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα η μεταγραφή του Μπασέλ Ζράντι στον Απόλλωνα.

O Δανός με καταγωγή από τον Λίβανο μεσοεπιθετικός πέρασε επιτυχώς από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του, παραχωρώντας ακολούθως δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα.

Ο 27χρονος εξέφρασε τη χαρά του για τη μεταγραφή του, τόνισε πως στόχος του δεν είναι άλλος από την κατάκτηση τίτλου, ενώ ανέφερε πως η θέση που του ταιριάζει περισσότερο είναι αυτή του επιτελικού μέσου.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα και οι δηλώσεις του:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Δανό ποδοσφαιριστή Μπασέλ Ζράντι, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy ο Μπασέλ Ζράντι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κι επίσημα μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα. Πρόκειται για έναν πολύ σοβαρό κι επαγγελματικό σύλλογο. Ο στόχος μου δεν είναι άλλος από την κατάκτηση κάποιου τίτλου με τη φανέλα της νέας μου ομάδας και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να το πετύχουμε».

Σχετικά με το στιλ παιχνιδιού του μας ανέφερε ότι «η θέση που μου ταιριάζει περισσότερο είναι αυτή του επιτελικού μέσου, ωστόσο έχω την ικανότητα να αγωνιστώ και σε οποιαδήποτε θέση στο επιθετικό τρίτο».

Ο Μπασέλ Ζράντι επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 93.