Επίσημο τέλος στο «σίριαλ»: Ξανά μαζί Ικάρντι και Γουάντα Νάρα

Το μεγάλο σίριαλ των τελευταίων ημερών με τους Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε οριστικά και μάλιστα το «happy end» το υπέγραψε το ίδιο το ζεύγος με ανακοίνωση του εκρηκτικού μοντέλου.

Σε αυτή τονίζει ότι πράγματι οι δυο τους έφτασαν πολύ κοντά στο διαζύγιο, υπογράφοντας μάλιστα και τα σχετικά έγγραφα, αλλά τελικά αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί.

«Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλοί ήμασταν και πόσο χαρούμενοι. Ήμουν πολύ πληγωμένη από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε.

Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο”.

Και εκεί συνειδητοποίησα κάτι: ότι έχοντας τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια.

Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον ελεύθερα. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι», αναφέρει στο μήνυμά της μέσω Instagram η Γουάντα Νάρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)