Επηρεασμένος και αποκλεισμός για Τράικοβιτς

Αν και ξεκίνησε καλά την κούρσα, ο Μίλαν Τράικοβιτς, φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, τερμάτισε στην 6η θέση στην 3η προκριματική σειρά στα 60μ. με εμπόδια και αποκλείστηκε από τον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας. Ο σπρίντερ μας έκανε χρόνο 7,78. Συνολικά, ο Τράικοβιτς κατέλαβε την 17η θέση σε σύνολο 35 αθλητών, που συμμετείχαν στα 60μ. με εμπόδια στο Τόρουν.

Έτσι, έκλεισε μία ταλαιπωρημένη περίοδο στον κλειστό στίβο, με το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε από τις 14 Φεβρουαρίου και τώρα θα επικεντρωθεί στην πλήρη αποκατάσταση και στην επάνοδο στην προετοιμασία, με στόχο τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παράλληλα, στην πρώτη της εμπειρία από Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου η Ολίβια Φωτοπούλου δεν κατάφερε να περάσει από τις προκριματικές σειρές των 60μ.

Τρέχοντας νωρίς το πρωί της Κυριακής (7/3/21), η 24χρονη πρωταθλήτριά μας έμεινε πίσω από τις φετινές επιδόσεις της (7.35 η καλύτερή της), τερματίζοντας με υπερένταση, αφού είχε αμέσως πτώση στο ταρτάν, στην 6η θέση της τέταρτης προκριματικής σειράς με 7.43.

Ο χρόνος της ήταν ο 31ος από τις 40 αθλήτριες που έλαβαν μέρος. Ωστόσο, το πιο σημαντικό για την ίδια είναι πως έδειξε στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ενόψει των καλοκαιρινών υποχρεώσεών της, έχοντας ως βασικό στόχο να διεκδικήσει την πρόκρισή της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.