Επιμένει… γεωργιανά ο ΑΠΟΕΛ: Στο στόχαστρο ο Σενγκέλια

Αφού… σίγησε μετά τις μεταγραφές των Κβιλιτάια-Οκριασβίλι-Νταουσβίλι, ο ΑΠΟΕΛ άρχισε να ζεσταίνει ξανά τις μηχανές. Mετά την καταρχήν συμφωνία με τον Μάγκλιτσα, νέο όνομα βρίσκεται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάχει ζεστό ενδιαφέρον για τον Λέβαν Σενγκέλια.

Πρόκειται για 25χρονο διεθνή Γεωργιανό εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Σενγκέλια είναι ελεύθερος, ενώ ο τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν η τουρκική Κόνιασπορ.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του 25χρονου, τότε θα πρόκειται για τον 4ο Γεωργιανό που θα ενταχθεί στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων. Ο Σενγκέλια αρέσει πολύ στον Σάββα Πουρσαϊτίδη ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την έναρξη των διαπραγματεύσεων.

Πάντως, στον ΑΠΟΕΛ δείχνουν αποφασισμένοι για ποιοτική ενίσχυση αφού επιλέγει ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την κυπριακή πραγματικότητα, ενώ ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν δίστασε να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Μόνο οι ετήσιες απολαβές του Μάγκλιτσα, θα ξεπεράσουν τις 450.000 ευρώ.