«Επικίνδυνος ο Υπουργός Υγείας. Ο Μάης είναι κοντά για κάποιους και πρέπει να πληρώσουν»

Έξαλλος με τις αποφάσεις του Υπουργείου για αναχαίτιση του κορωνοϊού είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ. Ο Σπύρος Νοεφυτίδης παραχώρησε δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) μέσω της οποίας τοποθετήθηκε για τα νέα μέτρα που δεν επιτρέπουν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Από στιγμή σε στιγμή θα εκδοθεί και ένα απαντητικό δελτίο τύπου προς τις ατυχείς δηλώσεις του αγαπητού Υπουργού Υγείας. Θεωρώ ότι ήταν τελείως άστοχο και ατυχές το μη άνοιγμα του αθλητισμού και φαίνεται ότι μένουν κάποιοι εκτεθειμένοι και ο Υπουργός και οι επιδημιολόγοι. Είμαστε σίγουροι ότι πάλι θα αγνοήσει τα στοιχεία που θα δημοσιεύσουμε. Ε λοιπόν, είναι επικίνδυνος.

Μας είπαν ότι ο κορωνοϊος μεταδίδεται με τον ιδρώτα. Μόνο στις μικρές κατηγορίες υπάρχει μετάδοση μέσω του ιδρώτα; Ο ιδρώτας δεν μεταδίδεται στην πρώτη κατηγορία; Ο ιδρώτας δεν μεταδίδεται από ομάδες ου πληρώνουν και έρχονται για προετοιμασία στην Κύπρο; Παρακαλώ δημόσια τον Υπουργό να μας ενημερώσει για τα στοιχεία που έχει για τον κλάδο του αθλητισμού».

Αν θα λάβει επιπρόσθετα μέτρα ο ΠΑΣΠ πέραν της ανακοίνωσης που ετοιμάζει: «Θα γίνει μια παγκύπρια συνάντηση και θα δούμε τι μέτρα θα πάρουμε. Ο Μάης είναι κοντά για κάποιους και πρέπει να πληρώσουν».