«Επένδυση» στην εμπειρία

Η αναμενόμενη ανακοίνωση της Ομόνοιας για την απόκτηση του Φώτη Παπουλή ήρθε χθες και ο 35χρονος μεσοεπιθετικός μπήκε στο πράσινο οπλοστάσιο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το συμβόλαιό του είναι διετούς διάρκειας.

Από τη μία, λοιπόν, η Ομόνοια θα έχει στη φαρέτρα της για τουλάχιστον μια διετία έναν ποιοτικό και πολυθεσίτη παίκτη και, από την άλλη, ο Ελλαδίτης διασφάλισε πως ακόμα και στη δύση της καριέρας του θα ανήκει σε έναν μεγάλο σύλλογο και θα είναι σημαντικός.

Μετά από οκτώ χρόνια στον Απόλλωνα, ο Φώτης Παπουλής άλλαξε επίσημα πόλη, φανέλα και… αριθμό αφού το 26 με το οποίο τον μάθαμε διαιρέθηκε δια δύο. Δηλαδή θα φοράει το Νο13. Χθες ο Παπουλής βρέθηκε και στην πρώτη προπόνηση των πρασίνων.

Η Ομόνοια «επενδύει» πολύ στην εμπειρία του, ειδικά στην Ευρώπη αφού κατάφερε πολλά με τον Απόλλωνα.

Θα προσπαθήσει και ο ίδιος να γίνει σημαντικός και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα της Λευκωσίας και να καταφέρει μέσα από την πορεία του να πανηγυρίσει είσοδο στους ομίλους του Champions League και μετά ένα πρωτάθλημα που δεν μπόρεσε να το γευτεί με τον Απόλλωνα.

Είναι ένα ακόμα κερδισμένο στοίχημα για τον αθλητικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του, έχοντας ωστόσο την αμέριστη συμπαράσταση του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου.