Επειγόντως… διπλό ανατροπής!

Έχοντας το βάρος της ήττας με 3-1, στον πρώτο αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα», ο Απόλλωνας παίζει απόψε τα ρέστα του εκτός έδρας (Stadion MSK) απέναντι στη Ζίλινα (19:45), προκειμένου να μην ολοκληρωθεί πρόωρα η ευρωπαϊκή του πορεία, αλλά να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι γαλάζιοι πρέπει να κάνουν πολύ καλύτερη εμφάνιση από το πρώτο παιχνίδι για να ανατρέψουν τα δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και να ευτυχήσουν να πανηγυρίσουν στο τέλος της βραδιάς. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ενδεχόμενος αποκλεισμός θα σημαίνει αυτόματα πλήγμα στο πρεστίζ, αλλά και στο… ταμείο, αφού δεν θα μπει σημαντικό χρήμα που προσφέρουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στα αγωνιστικά, ο Αλεξάντρερ Τσόρνιγκερ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκεριέρ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης και έτσι δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή. Στην Κύπρο, έμεινε, επίσης, ο Πέτρος Ψύχας, ένας παίκτης που είχε ξεκινήσει βασικός στο πρώτο παιχνίδι. Για τον 23χρονο δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού.

Θυμίζουμε ότι, σε περίπτωση που η ομάδα της Λεμεσού θα καταφέρει να πάρει το ζητούμενο, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Τόμπολ και τη Χάιντουκ Σπλίτ. Οι Κροάτες έχουν το προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, με τη ρεβάνς να είναι ορισμένη στις 18:00.