Επαναρχίζουν τα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα – Το πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, futsal

Με την συμμετοχή όλων των Πανεπιστημίων μας, επαναρχίζουν τα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα στο Ποδόσφαιρο Αντρών με την συμμετοχή των Πανεπιστημίων, Κύπρου, Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Πανεπιστημίου Frederick και Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στο Πρωτάθλημα Futsal Γυναικών με την συμμετοχή των Πανεπιστημίων Κύπρου, Λευκωσίας και Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και στην Καλαθόσφαιρα Γυναικών με την συμμετοχή των Πανεπιστημίων Λευκωσίας, Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Κύπρου όπου οι ομάδες αναμένονται να παρουσιάσουν εξαιρετικό θέαμα σε όλα τα επίπεδα προσφέροντας πολλές συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προκαλέσει.

Παράλληλα μέσα στον Νοέμβριο για την πρώτη αγωνιστική περίοδο, θα ακολουθήσουν τα Πρωταθλήματα Αντισφαίρισης Αντρών, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Αντρών, Πετοσφαίρισης Γυναικών  όπως επίσης και ο  Ανώμαλος δρόμος.

Ήδη οι ομάδες των Πανεπιστημίων βρίσκονται  σε πλήρη ετοιμότητα για να ριχτούν στα Πρωταθλήματα που οργανώνει με επιτυχία η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (ΚΟΠΑ) εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίες οι Παγκόσμιες διακρίσεις σε Διεθνής Πανεπιστημιακούς Αγώνες  φοιτητών και φοιτητριών – αθλητών και αθλητριών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού του τόπου μας κάτι που υποδηλοί κατ΄ αρχήν το υψηλότατο επίπεδο των εγχώριων Πρωταθλημάτων και κατ΄ επέκταση την ποιότητα των αθλητών φοιτητών μας οι οποίοι με σκληρή δουλειά προετοιμασία και υποστήριξη από τα Πανεπιστήμια τους επιτυγχάνουν  επιδόσεις υψηλών προδιαγραφών απέναντι σε αθλητές χωρών μεγαθήρια.

Σε δηλώσεις του ο πρόσεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού (ΚΟΠΑ) Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική για ολόκληρο τον Κυπριακό Αθλητισμό της επανέναρξη των Πρωταθλημάτων του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, τα οποία διακόπηκαν λόγω της πανδημίας και ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες όλων των Πανεπιστημίων υγεία και καλή επιτυχία.

Οι κληρώσεις των αγώνων έγιναν την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού  (ΚΟΠΑ) ενώπιον εκπροσώπων όλων των Πανεπιστημίων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη σε όλους τους αγώνες.