Έντονος ο Κορωνίδης: «Είναι αδιανόητο, μας αφήνουν ξεκρέμαστους»

Στην συνέντευξη του στο «Γ», ο υπαρχηγός του Κεραυνού, Άρης Κορωνίδης μίλησε μεταξύ άλλων και για τον κορωνοϊό και εξέφρασε την απορία τους για κάποιες αποφάσεις που πήρε η αρμόδια αρχή για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Ο γκαρντ των ερυθροκίτρινων επισήμανε τη σημασία των τεστ και υπογράμμισε ότι η Ομοσπονδία θα πρέπει να προστατέψει τους καλαθοσφαιριστές, τους διαιτητές, την γραμματεία και τις οικογένειες τους.

Αναλυτικά: «Είναι αδιανόητο να μην έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις. Οι παίκτες πρέπει να κάνουν κάποια τεστ. Δεν γίνεται να μην πήρε θέση η Ομοσπονδία μέχρι τώρα. Μου φαίνεται αδιανόητο, μας αφήνει ξεκρέμαστους. Δεν γίνεται να μην πήραν αποφάσεις κομβικές. Παίζουμε πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ, όλοι θερμομετρούνται και όλοι κάνουν τεστ. Πως μπορεί σε ένα πρωτάθλημα να μην περνιούνται αποφάσεις για την υγεία όλων; Για τους διαιτητές, τους παίκτες και τις οικογένειες του και όλους. Πως το αμέλησαν έτσι; Πρέπει να βρεθεί μία λύση γιατί βλέπουμε και τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι το προϊόν είναι οι αθλητές και όχι η μπάλα…».