Έντονος ο Κάντηλος: «Ο Μπεργκ προσπαθεί να καταστρέψει αυτά που έκανε»

Ποιος είδε τον Ανδρέα Κάντηλο και δεν τον φοβήθηκε; Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας ήταν έξαλλος με την εικόνα των πρασίνων στον αγώνα με τον Ερμή και τα… έψαλλε στον Χένινγκ Μπεργκ τονίζοντας πως ο Νορβηγός θα παίξει το… κεφάλι του στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (07/12).

Ο «Κάντιλακ» μιλώντας στην εκπομπή του Πολίτη (107.6) και το «Derby» με τον Πανίκο Χατζηλιασή ανέφερε αρχικά: «Είναι λες και του είπαν ότι ο πρόεδρος του Ερμή είναι ο Φανιέρος και φοβήθηκε».

Διαβάστε επίσης: Κάντηλος: «Έκλεισα ραντεβού στον Σολωμού για να πάει στον οφθαλμίατρο»

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν ανάγκη να βάλει προχθές με τη Γρανάδα τον Μποτεάκ και να τραυματιστεί; Ήμουν ο πρώτος που φώναζα για τις αλλαγές. Δεν γίνεται να κάνεις την πρώτη σου αλλαγή στο 73’ και μετά στο 90’; Είναι ανεπίτρεπτο… Εάν εγώ ήμουν στον πάγκο και έκανε τέτοια δήλωση στα ΜΜΕ (σ.σ η δήλωση του, «Παίζαμε με την ενδεκάδα που θεωρούσαμε την καλύτερη για να κερδίσουμε. Μπορείς αν κάνεις 5 αλλαγές αλλά τις κάνεις εάν πιστεύεις ότι θα βελτιώσεις την εικόνα σου, εάν δεν το πιστεύεις δεν τις κάνεις»)  τότε τι να περίμενε μετά που θα με έβαζε να παίξω; Ήταν λες και μου λέει ότι με έχει εκεί για να συμπληρώνω απλά την ενδεκάδα. Για όνομα του Θεού… Προσπαθεί από μόνος του να καταστρέψει αυτά που έκανε. Είμαστε σε ένα σημείο που έχουμε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο».

Εν τέλει συμπλήρωσε: «Είναι φανερό ότι κανείς δεν αναπλήρωσε τους Ντάρμπισαϊαρ και Ακιντόλα».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Κάντηλου: «Ο Λάρκου βλέπει ήδη τους διαθέσιμους προπονητές»