«Ενθουσιάστηκα. Καλή ευκαιρία για εμένα η ΑΕΛ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε ο Άντονι Γεωργίου, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Αναφέρθηκε στους δικούς του στόχους, αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ερμή.

Άντονι, καλωσήρθες στην ΑΕΛ. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις εδώ; Μέχρι τώρα είναι όλα καλά. Συμμετέχω στην προπόνηση, τα παιδιά είναι πολύ καλά και με βοηθούν να προσαρμοστώ. Είμαι ικανοποιημένος.

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις όταν η ΑΕΛ σε προσέγγισε; Είδα πώς τα πάει η ομάδα φέτος και πως αποδίδει. Ενθουσιάστηκα. Θεωρώ, πως είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Έψαξες στο διαδίκτυο για την ομάδα, προκειμένου να μάθεις περισσότερα; Βασικά, είδα τα φετινά αποτελέσματα και πως παίζει η ομάδα. Γνωρίζω κάποια παιδιά από την Εθνική ομάδα, συνεπώς μίλησα μαζί τους. Μου είπαν κάποια πράγματα αλλά το βασικό είναι το πώς τα πάει η ομάδα.

Ποιος ήταν ο τελικός λόγος που σε έκανε να πάρεις την απόφαση και να έρθεις στην ΑΕΛ; Για μένα είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι μία καλή ευκαιρία για την καριέρα μου. Φέτος, έχουμε την δυνατότητα να κερδίσουμε κάποιο τίτλο και να παίξουμε και στην Ευρώπη του χρόνου.

Για το ότι ήταν μέλος ενός διάσημου κλαμπ όπως η Τότεναμ: Φυσικά και είναι πολύ καλό. Έχεις πολύ ποιοτικές προπονήσεις, καλές εγκαταστάσεις και εμπειρίες.

Δεν ξέρω αν ήταν μοιραίο, αλλά το ντεμπούτο σου με την Τότεναμ, το έκανες στην Κύπρο: Ναι, μάλλον ήταν μοιραίο. Μάλλον ήταν γραφτό να συμβεί.

Ποιες οι προσωπικές σου φιλοδοξίες με την ΑΕΛ; Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα που παίζουμε. Προχωράμε βήμα-βήμα. Προσωπικά, θέλω να βοηθήσω την ομάδα, από τη δική μου θέση στα φτερά, με γκολ και πάσες.

Είσαι έτοιμος να αγωνιστείς: Nαι, ήμουν σε καραντίνα, τώρα έχω κάνει προπονήσεις, άρα ναι είμαι έτοιμος.