Ενθουσιασμένος ο Λάρσον…

Ο Ντάνιελ Λάρσον του Άρη έκανε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας και επισήμανε τη σημαντικότητα των «play-offs» της Super League, αλλά και τον ενθουσιασμό του που γυρνά στο γήπεδο.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Γ» ο ποδοσφαιριστής είναι σχεδόν κλειστός από τον Απόλλωνα Λεμεσού που θέλει να τον πάρει πακέτο με τον Ντιγκινί που βρίσκεται μία ανάσα από τα κυανόλευκα.

Οι δηλώσεις:

«Είναι μια διαφορετική και δύσκολη κατάσταση στην οποία θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε. Θα παίξουμε χωρίς τους φιλάθλους, αυτή είναι μια διαφορετική εμπειρία στην οποία επίσης θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Συνολικά, θα είναι δύσκολο να επανέλθουμε άμεσα σε κανονική αγωνιστική κατάσταση. Στους τελευταίους δυόμιση μήνες κάναμε μια μίνι προετοιμασία δίχως φιλικά παιχνίδια. Καμία ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη και θα βρίσκουμε ρυθμό μέσα από τους αγώνες».

Ερωτηθείς για τον στόχο του Άρη στα Playoffs, απάντησε ότι: «Θέλουμε να κερδίσουμε γι’ αρχή τον ΟΦΗ, γενικώς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αυτή τη στιγμή νιώθω ενθουσιασμένος που θα ξαναπαίξουμε ποδόσφαιρο», είπε και αναφέρθηκε στο Κύπελλο Ελλάδας. «Είναι στο μυαλό μας, μακάρι να είχαμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, σε πρώτη φάση όμως κοιτάμε τα Playoffs».