ΕΝΠ: «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα»

Νέα ανακοίνωση για τα επεισόδια που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) στο «Τάσος Μάρκου», εξέδωσε η Ένωση.

Η ομάδα του Παραλιμνίου αναφέρει ότι από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα και τονίζει ότι από την επίθεση μερίδας οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μαΐου «μεταφερθήκαμε μια 10ετία πίσω».

Αναλυτικά:

«Ίσως το γεγονός οτι δεν θρηνήσαμε θύματα στον χθεσινό αγώνα, να αποδεικνύεται τελικά σε ένα θαύμα!

Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από την μανιώδη ρίψη αντικειμένων, τα οποία κατευθυνόντουσαν βροχή προς τα αυτοκίνητα και τα κεφάλια όλων όσων βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή στον χώρο της εισόδου των VIP!
Κάποιοι χθες έχουν υποστεί ζημιές των €500-€1000 ίσως και μεγαλύτερο ποσό, επειδή επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου τους, παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα…
Κάποιοι άλλοι δε, στάθηκαν πολύ τυχεροί, αφού τα διάφορα αντικείμενα δεν προσγειώθηκαν κατευθείαν στο κεφάλι τους, αλλά μερικά εκατοστά δίπλα!!
Χθες κάποιοι μπαμπάδες πρέπει να εξηγήσουν στα 5χρονα, 8χρονα, 10χρονα αγοράκια τους, οτι αυτά τα αίσχη που διαδραματίστηκαν μπροστά στα αθώα ματάκια τους, αποτελούν γεγονότα τα οποία έχουμε εξαλείψει από τα γήπεδα την τελευταία 10ετία!
Εκπέμπουμε ξανά S.O.S σε όλους!!
Τα όσα είδαμε και ζήσαμε χθες στο ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, αποτελούν σκηνοθεσία ποδοσφαιρικού αγώνα σοβαρών επεισοδίων προ 25ετίας από απολίτιστους τριτοκοσμικούς!!
Έγιναν πολλές προσπάθειες για να εξαλείψουμε την βία και ότιδήποτε αλλο αμαυρώνει το ποδόσφαιρο μας!!
Τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό!
Μεταφερθήκαμε μια 10ετία πίσω!

Σώστε ότι σώζετε!

Αναλάβετε τις ευθύνες σας και πάρτε έγκαιρα αποφάσεις πριν να είναι αργα!»