Ενοχλημένοι στην Ανόρθωση με Ράγιος – «Άλλαξαν δεδομένα με τις δηλώσεις του»

Ενοχλημένοι παρουσιάζονται στην Ανόρθωση με τις δημόσιες τοποθετήσεις του Ρουμπέν Ράγιος σχετικά με το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις – στον ΣΠΟΡ FM – του εκπρόσωπου Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββα Πηλακούτα.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο θέμα της αποκοπής, αλλά και την αποστολή επιστολή από το νομικό τμήμα της ομάδας.

Για το θέμα με τον Ράγιος: «Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Θεωρούμε εντελώς λανθασμένη την επιλογή του να τοποθετηθεί δημόσια. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτή την τακτική και θα αναμένουμε να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις. Λήφθηκε υπόψη προσφορά του παίκτη στην ομάδα μας όπως επίσης και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην Ανόρθωση και του έγινε μια πάρα πολύ καλή προσφορά. Αναμένουμε να δούμε πως θα ολοκληρωθούν οι μεταξύ μας επαφές. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά η επιτροπή προγραμματισμού. Σαφώς και άλλαξαν κάποια δεδομένα οι δηλώσεις που έκανε».

Για το μισθολογικό: «Έχουν μείνει κάποια τυπικά θέματα. Η συμφωνία θα προνοεί μείωση 10%. Θα πάρουν το 50% του ποσόυ πίσω οι παίκτες εάν φτάσει η Ανόρθωση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και ολόκληρο το ποσό εάν μπει η ομάδα στους ομίλους».

Για τις νομικές ενέργειες της Ανόρθωσης: «Στάληκε επιστολή από το νομικό μας τμήμα. Ήταν ξεκάθαρο μέσα από την επιστολή μας τι ζητούσαμε. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε. Θα διεκδικήσουμε να πάρουμε ότι αξίζαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«Βόμβες» από Ράγιος, απογοητευμένος από την πρόταση της Ανόρθωσης