«Ενοχλημένοι με Κετσπάγια, δεν είναι τραγική η κατάσταση. Ζήτησε και αύξηση…»

Δεν ήταν αρκετή η διάψευση του Σπύρου Ρισβάνη στα δημοσιεύματα από την Ελλάδα, που έκαναν λόγο για οικονομικό χάος και καθυστερημένες απολαβές από την διοίκηση των κυανόλευκων. Ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος, Αντώνης Τσιράκης, αυτή την φορά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ασχολείται ξανά με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

«Το θέμα των πληρωμών στην Ανόρθωση, που εμμέσως έθιξε και ο Κετσπάγια, είναι σύνθετο γιατί δεν ισχύει για όλους το ίδιο. Όλοι είναι έναν μήνα μέσα, αλλά σε κάποιους έχει διπλώσει. Επιπλέον, άλλος μπορεί π.χ. να έχει ως δόση και την προμήθεια στον μάνατζερ, άλλος όχι.

Ειπώθηκε ότι την άλλη βδομάδα θα υπάρξουν πληρωμές όπως και ότι αναμένονται κάποια λεφτά από χορηγίες που έχουν καθυστερήσει. Η κατάσταση δεν είναι τραγική και γι’ αυτό η πρόσφατη στάση του Κετσπάγια έχει ενοχλήσει. Για το δικό του μέλλον τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα.

Υπάρχει δυσαρέσκεια, τα αποτελέσματα δεν ικανοποιούν και το Κύπελλο φαντάζει ως μόνη διέξοδος σωτηρίας. Παρεμπιπτόντως, στις συζητήσεις που έγιναν μέσα στη χρονιά, ζήτησε μία αύξηση που δεν πέρασε απαρατήρητη. Τέλος, σε ενδεχόμενο διοικητικών αλλαγών, όλα μπαίνουν σε νέα βάση».