Ενισχυμένη με Ντένινγκ στο «Αμμόχωστος»

Με τους Εμάνουελ Ντένινγκ και Μίκαελ Πανός θα πάει το Σάββατο στο «Αμμόχωστος» η Ένωση για να αντιμετωπίσει τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ντένιγκ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ενώ ο Πανός που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες προτιμήθηκε να μείνει εκτός στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα.

Ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και η επιστροφή του δίνει σημαντική δυναμική στους βυσσινί. Στην παρουσία του Ντένινγκ οι Παραλιμνίτες ποντάρουν πολλά ενόψει της συνέχειας. Να σημειωθεί πως δημοσιεύματα στην Αργεντινή φέρουν την πρώην ομάδα του Ντένινγκ την Τίγκρε να ενδιαφέρεται για να τον επαναφέρει στο δυναμικό της.

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης με πέντε γκολ. Να σημειωθεί ότι η τελική κατάταξη στο β’ γκρουπ έφερε την Ένωση να ξεκινάει με δύο εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ στα πρώτα έξι ματς θα παίξει εκτός έδρας τέσσερα παιχνίδια. Το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Σαλαμίνα, έπειτα θα πάει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα, ενώ θα ακολουθήσει το παιχνίδι στο «Τάσος Μάρκου» με τον Ερμή.