Ενδιαφέρει την Ομόνοια: Απόφαση για νίκη στα χαρτιά 3-0, πάνε δικαστικώς

Νέα τροπή στο θέμα του τι μέλλει γενέσθαι με το ζευγάρι Ντρίτα-Λίνφιλντ για τον προ-προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ντρίτα.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα που θα προκριθεί από το εν λόγω ζευγάρι θα αντιμετωπίσει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League τη Λέγκια και η νικήτρια αυτή της αναμέτρησης θα παίξει στον δεύτερο γύρο με την Ομόνοια, εφόσον το τριφύλλι αποκλείσει την Αραράτ.

Η ομάδα, λοιπόν, που θα βρεθεί απέναντι στη Λέγκια είναι η Λίνφιλντ, αφού όπως ανακοίνωσε η Ντρίτα, η UEFA αποφάσισε την κατακύρωση του παιχνιδιού με 3-0 υπέρ της Λίνφιλντ.

Η ανακοίνωση:

«ΑΠΟΦΑΣΗ UEFA: Χάνουμε το παιχνίδι στα χαρτιά με επίσημο αποτέλεσμα 3: 0!

Μόλις ειδοποιηθήκαμε από τα όργανα της UEFA ότι το Εφετείο αποφάσισε ότι έχουμε χάσει τον αγώνα με ένα επίσημο αποτέλεσμα 3: 0!

Μια εκπληκτική απόφαση από ένα ίδρυμα όπως η UEFA, μια απόφαση τόσο βιαστική και χωρίς να ζητήσουν περαιτέρω εξήγηση ή δήλωση από το σύλλογό μας!

Ο κύριος λόγος γι’ αυτήν την απόφαση είναι επειδή ο αγώνας δεν μπορούσε να αναβληθεί για περισσότερες από τρεις ημέρες (14 Αυγούστου), αφού σύμφωνα με την απόφαση λέγεται ότι οι ελβετικές αρχές έχουν ζητήσει καραντίνα για τις επόμενες 10 ημέρες για την ομάδα μας και πολλούς άλλους λόγους.

Είμαστε βαθιά αγανακτισμένοι με αυτήν την ξαφνική και υποκειμενική απόφαση.

Τώρα εναπόκειται σε εμάς ως σύλλογος να παραδώσουμε αυτό το ζήτημα στα χέρια των δικηγόρων για να ακολουθήσουμε όλες τις νομικές οδούς μέχρι το τέλος».