«Ένας για όλους, όλοι για έναν» στην Ανόρθωση του Τιμούρ!

Πάει τελείωσε, ο Τιμούρ Κετσπάγια πέτυχε αυτό που ο κόσμος της Ανόρθωσης ήθελε και ζητούσε τα τελευταία χρόνια.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, δηλαδή από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα, κατάφερε αυτό που κάποιοι δεν το πίστευαν. Έφτιαξε μια ομάδα ικανή για μεγάλα πράγματα, που τη βλέπεις μέσα στο γήπεδο και την απολαμβάνεις!

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη σε αυτή τη χρονιά, ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και ποιος θα μείνει στη 2η θέση. Αυτό που ξέρουμε όμως και το λέμε με σιγουριά είναι ότι η Ανόρθωση αυτή τη στιγμή διαθέτει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας την κορυφαία άμυνα και την κορυφαία επίθεση.

Θα μου πείτε, γιατί βιάζεσαι; Δεν βιάζομαι φίλοι μου. Μέσα από μια τριβή μισού περίπου αιώνα με το κυπριακό ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι είμαι σε θέση να ξεχωρίσω πότε μια ομάδα είναι σε θέση να διακριθεί και πότε όχι.

Στην Ανόρθωση της φετινής σεζόν άλλαξαν πολλά σε σχέση με τον παρελθόν. Εκτός από το σπουδαίο ποδόσφαιρο, λειτουργεί το σύνθημα των τριών σωματοφυλάκων, «ένας για όλους, όλοι για έναν!».

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε πανηγυρισμό των πολλών τερμάτων που σημειώνει η ομάδα, φάνηκε και στα τελευταία τέρματα του Ράγιος που αφιερώθηκαν στη νεογέννητη κορούλα του Ισπανού.

«Ένας για όλους, όλοι για έναν», λοιπόν, στην Ανόρθωση και όλα δείχνουν ότι ο Φοίνικας και πάλι αναγεννιέται!