Ένα…  μάτσο Κύπριοι πρωτοπόροι στην β’ κατηγορία

Η πρωτοπόρος της Β’ κατηγορίας, ομάδα του Οθέλλου Αθηαίνου, αποτελεί φαινόμενο την φετινή χρονιά.  Ίσως να είναι η μοναδική ομάδα στην Α’ και Β’ κατηγορία, που έχει στο 25μελες ρόστερ της ένα μόνο ξένο ποδοσφαιριστή.

Με ποδοσφαιριστές από 17 – 32 χρόνων, οι οποίοι κάθε εβδομάδα ματώνουν τις φανέλες τους στο γήπεδο,  παίζουν με πάθος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, δίκαια μέχρι στιγμής οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος Β Κατηγορίας.

Η ομάδα του Οθέλλου έδωσε την ευκαιρία στους Κύπριους ποδοσφαιριστές και αυτοί κάθε εβδομάδα δηλώνουν παρών. Αποδεικνύουν ότι ούτε τα ονόματα ούτε τα λεφτά κάνουν τις ομάδες αλλά το πάθος, ο τσαμπουκάς, η δύναμη, η αγάπη και η δίψα για ποδόσφαιρο αλλά και η αγάπη μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Άνθρωποι που είναι χρόνια στην ομάδα της Αθηαίνου βλέπουν κάτι το πρωτόγνωρο την φετινή χρονιά.  Βλέπουν καθημερινά 25 αδέλφια στο γήπεδο, να ακούνε και να εκτελούν στο έπακρο τις οδηγίες και συμβουλές του προπονητή τους και να δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο κερδίζοντας δίκαια τις εντυπώσεις.

Γι΄ αυτούς δεν υπάρχει το εγώ αλλά το εμείς.  Όλοι μαζί ενωμένοι αποδεικνύουν ότι ο ΚΥΠΡΙΟΣ ποδοσφαιριστής είναι εδώ και μπορεί.  Το μόνο που ζητούν είναι σεβασμό και ευκαιρίες. RESPECT.

Πανίκος Χατζηλιασής