«Εμπειρία αλλά και μεγάλο κίνητρο να παίξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ως μία καλή εμπειρία, αλλά συνάμα και πρόκληση βλέπει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος στη συνέντευξη πριν από το παιχνίδι τόνισε ότι οι πράσινοι θέλουν μέσα από αυτά τα παιχνίδια να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

Ο Νορβηγός προπονητής ρωτήθηκε εάν θα έχει στο αρχικό σχήμα τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος ήταν μαζί του στο πάνελ, όμως δεν έκανε αυτή την αποκάλυψη, αφού έτσι θα μαρτυρούσε τα σχέδια του.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και περιμένουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε απέναντι σε πολύ καλές ομάδες που φυσιολογικά είναι καλύτερες από μας. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία, πρόκληση και χρήσιμα παιχνίδια στη διαδικασία ανάπτυξης σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Θα δούμε σε πιο σημείο βρισκόμαστε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι ιστορικό παιχνίδι, αλλά είναι ένα κανονικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από μας. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλό που η ομάδα είναι σε αυτή τη φάση για όλους,. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα παίξουμε σε αυτό το επίπεδο.

Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα. Είναι μία εμπειρία και μεγάλο κίνητρο να παίξουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε στο δικό μας πρωτάθλημα. Παίζουμε στην Ευρώπη σε αυτό το επίπεδο και εδώ θέλουμε να διαγωνιζόμαστε. Μέσα από τα παιχνίδια αυτά θα προσπαθούμε να βελτιωθούμε και να τα απολαύσουμε».

Για το αν η παρουσία του Μαυρία στην συνέντευξη Τύπου σημαίνει αυτόματα και την συμμετοχή του στο παιχνίδι υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να πω κάτι για την ενδεκάδα, ο Χάρης Μαυρίας είναι πολύ καλός παίκτης και πέρσι έκανε γεμάτη χρονιά, αύριο θα παρουσιαστεί το πως θα αγωνιστούμε».

Για τη δυναμικότητα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και πιστεύω ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος πέρσι. Και οι δυο ομάδες είναι καλύτερες από εμάς. Έχουν και οι δυο περισσότερα δυνατά σημεία παρά μειονεκτήματα».