«Ελπίζουμε να μην του έδωσαν συγχαρητήρια. Αντί να έχουμε παραιτήσεις, έχουμε νέους ορισμούς»

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Γκάρνερ στον ΑΠΟΕΛ. Ο Άγγλος φορ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση, προφυλάχθηκε σε αυτό με τον Ερμή, ωστόσο δεν μπορεί να λεχθεί ακόμη με σιγουριά η συμμετοχή του στον αυριανό επαναληπτικό με την «Κυρία».

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) και στην καταγγελία κατά του διαιτητή, Λούκα Σωτηρίου, για την διαιτησία του οποίου έχουν σφοδρά παράπονα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για την καταγγελία: «Αυτό που ζητάμε είναι οι αρμόδιοι και ελπίζω να μην ισχύει ότι έδωσαν συγχαρητήρια στην διαιτητική ομάδα να προσέξουν. Δεν έχουμε πρόβλημα με τον Ερμή αλλά είδαμε να δίνεται μια παράβαση, να σφυρίζει πέναλτι, να δίνει κάρτα σε ποδοσφαιριστή και να αλλάζει ύστερα κάρτα και να δίνει πέναλτι σε νεκρό χρόνο. Σφύριξε πέναλτι χωρίς να το δει, έδωσε λάθος κάρτα, άλλαξε κάρτα και το VAR λογικά του είπε λάθος παίκτη και έδωσε παράβαση σε νεκρό χρόνο. Αντί να έχουμε παραιτήσεις διαιτητών, έχουμε νέους ορισμούς και στην συνέχεια είδαμε τα χθεσινά».

Για την κάθοδο ξένων διαιητών: «Είναι κακό που φέρνουμε ξένους. Είναι η απόδειξη πως έχουμε τόσες αδυναμίες και είναι τραγικό το επίπεδο. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα φέρναμε. Δεν γίνεται να δίνεται πέναλτι σε νεκρό χρόνο. Μας κατήγγειλε ο διαιτητής ότι τον βρίσαμε και του ανοίξαμε την πόρτα των αποδυτήριων και εγώ ήμουν έξω στο γήπεδο και μιλούσα με τον Δημήτρη Δασκαλάκη. Ένας διαιτητής δηλαδή μπορεί να γράψει ότι θέλει στο φύλλο αγώνος και να είναι ευαγγέλιο. Δεν γίνεται αυτό και δεν μπορεί να συνεχιστεί. Υπάρχουν υπεύθυνοι για τη διαιτησία».