


Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την κυριακάτική εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League.
Συγκεκριμένα, από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Ζόαν Σάστρε, με τον Ισπανό μπακ να ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα και φαρυγγίτιδα, κάτι που μπορεί να τον κρατήσει εκτός ντέρμπι «δικεφάλων».
Από εκεί και πέρα, ο Γιόνι Όττο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Ντέγιαν Λόβρεν. Όσον αφορά τον Ομάρ Κόλεϊ, εξασφάλισε ειδική άδεια, λόγω προσωπικού προβλήματος.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, δίνοντας βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής.
sportfm.gr
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.