


Την εκτίμηση ότι η απόκτηση του Νεϊμάρ από τη Σάντος έπαιξε ρόλο στο… πάγωμα του ενδιαφέροντος που είχε η ομάδα από τη Βραζιλία για τον ίδιο έκανε ο Νίκλας Ελίασον.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελίασον:
Για το αν θα έκανε το ταξίδι για Βραζιλία:
«Η μητέρα μου κατάγεται από εκεί και έτσι ακολούθησα αυτό το πρωτάθλημα. Αλλά έχω μακροχρόνιο συμβόλαιο στην ΑΕΚ και μου αρέσει εκεί. Είναι ένα καλό περιβάλλον για μένα και την οικογένειά μου. Πάντα υπάρχουν φήμες από εδω κι από εκεί, αλλά μου αρέσει εκεί που είμαι».
Για το αν η απόκτηση του Νεϊμάρ «πάγωσε» τις επαφές με τη Σάντος:
«Ακριβώς, μάλλον δεν είχαν μείνει καθόλου χρήματα σε αυτή την περίπτωση... Αλλά ναι, πήγε εκεί. Φυσικά είναι απίστευτα μεγάλο γεγονός για τον ίδιο και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο γενικότερα να τον έχουμε πίσω. Υπήρξε το μεγαλύτερο αστέρι της Βραζιλίας και έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε ό,τι έχει κάνει. Για το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα είναι απίστευτα μεγάλο το ότι γύρισε. Δεν νομίζω ότι επηρέασε τις συζητήσεις. Υπήρχαν συζητήσεις, αλλά δεν νομίζω ότι θα είχαμε προσληφθεί για την ίδια θέση σε αυτή την περίπτωση»
Για το αν θα προτιμούσε να αφήσει την ΑΕΚ και να αγωνιστεί μαζί με τον Νεϊμάρ:
«Όχι, αισθάνομαι ευτυχής που έμεινα στην ΑΕΚ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για ν
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.