Έγινε πρώτο φαβορί για Παναθηναϊκό ο Σάμιος - «Πληρώνει ο ίδιος τον ΑΠΟΕΛ»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Έγινε πρώτο φαβορί για Παναθηναϊκό ο Σάμιος - «Πληρώνει ο ίδιος τον ΑΠΟΕΛ»

Φέρεται να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης

Ο Βαγγέλης Σάμιος ήταν μαζί με τον Γιάννη Βονόρτα οι δύο βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του επικεφαλής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες υπάρχει πλέον ξεκάθαρο φαβορί.


Αυτός είναι σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ, με τον Σάμιο να φέρεται να είναι ο εκλεκτός των πρασίνων.


Μάλιστα, σχετικό δημοσίευμα τονίζει πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το συμβόλαιο που διατηρεί ο Ελλαδίτης με τους γαλαζοκίτρινους καθώς σε αυτό υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, την οποία μάλιστα προτίθεται να πληρώσει ο ίδιος.


Διαβάστε όσα αναφέρει σχετικά το gazzetta.gr:


Στην τελική ευθεία έχει μπει η πρόσληψη διευθυντή στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν καταλήξει σε έναν εκ των Βαγγέλη Σάμιου ή Γιάννη Βονόρτα.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φαβορί είναι ο Σάμιος. Ο έμπειρος τεχνικός που εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ την τελευταία διετία, έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να αποτελέσει τον εκλεκτό.


Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένα θέμα με το συμβόλαιο που έχει με την κυπριακή ομάδα, καθώς υπάρχει σχετική ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, την οποία προτίθεται να την καλύψει ο ίδιος!


Το αργότερα μέχρι την Δευτέρα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την απόφασή της.

Κατηγορίες