Θέλει παραμονή του Κλάτενμπεργκ η Super League
Δημοσιευτηκε:
Στο ΔΣ της Λίγκας την Τρίτη, οι 10 ομάδες ψήφισαν υπέρ της παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην προεδρία της ΚΕΔ. Βόλος, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είπαν «όχι» κι η Λαμία ψήφισε λευκό. Επίσης ψηφίστηκε η πρόσληψη του Άγγλου ως συμβούλου της Super League για θέματα διαιτησίας.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε την Τρίτη (12/7), οι ομάδες της Super League κατά πλειοψηφία ψήφισαν την παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ρόλο του Αρχιδιαιτητή. Βόλος, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είπαν «όχι» κι η Λαμία ψήφισε λευκό.
Συγκεκριμένα από την πλευρά της ΑΕΚ διατυπώθηκε το εξής: «Λέμε "όχι" στην παραμονή Κλάτενμπεργκ, που ολοκλήρωσε μία άκρως αποτυχημένη θητεία».
Επίσης, ψηφίστηκε η πρόσληψη του Άγγλου στο ρόλο του συμβούλου της Λίγκας για θέματα διαιτησίας.
Θυμίζουμε ότι λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το ΔΣ, με δήλωσή του ο Τάκης Μπαλτάκος, ανακοίνωσε ότι προτείνει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για νέο αρχιδιατητή τον - ουσιαστικά - βοηθό του Κλάτενμπεργκ, Στιβ Μπένετ.
Όπως και να έχει, πάντως, η θέση του αρχιδιατητή θα πρέπει να περάσει πρώτα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
gazzetta.gr
