Κλείνει το καρέ, η αγωνία στο «κόκκινο»!

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Κλείνει το καρέ, η αγωνία στο «κόκκινο»!

Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων, ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τρία εισιτήρια αναζητούν κάτοχο, καθώς η Λαμία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην τετράδα της διοργάνωσης, αποκλείοντας τον Άρη.


Στο Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξεκινούν σχεδόν από το μηδέν. Η «λευκή» ισοπαλία στην Τούμπα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν στη φαρέτρα τους τον κανονισμό του εκτός έδρας γκολ, αλλά και την ψυχολογία απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει προβλήματα να διαχειριστεί, σε αντίθεση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που βλέπει την ομάδα του να μετράει δέκα νίκες στα δώδεκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις.


Ανοιχτή η πρόκριση


Ανοιχτά είναι όλα στον Πειραιά. Ο Παναιτωλικός, με τη νίκη του με 2-1 στο Αγρίνιο, δικαιούται να ελπίζει κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που θα παραταχθεί και πάλι – κατά δήλωση Πέδρο Μαρτίνς – με αλλαγές στην ενδεκάδα. Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει κάνει… κοιλιά τις τελευταίες εβδομάδες και δεν θυμίζει σε τίποτα το «τρένο» που κέρδισε κατά σειρά ΑΕΚ (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και ΟΦΗ (εκτός).


Χωρίς άγχος ο ΠΑΟ


Ο Παναθηναϊκός έχει, ουσιαστικά, εξασφαλίσει την πρόκριση. Η νίκη του με 4-0 στη Λεωφόρο καθιστά τυπικής διαδικασία τη ρεβάνς κόντρα στην Αναγέννηση στην Καρδίτσα. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί θα αναζητήσουν μία νίκη για το ονόρε, ενώ το «τριφύλλι» αναζητά βάλσαμο έπειτα από τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:


16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός (0-4)


18:00 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός (1-2)


20:00 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (0-0)


*Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.


*Σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Κατηγορίες