«Έπεσε στα 10 η Νάπολι για Μανωλά, τόσα δίνει ο Ολυμπιακός»

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

«Έπεσε στα 10 η Νάπολι για Μανωλά, τόσα δίνει ο Ολυμπιακός»

Το τελευταίο χρονικά ρεπορτάζ από τον δημοσιογράφο του RAI, Τσίρο Βενεράτο, μεταφέρει την πληροφορία πως έχει μειωθεί η οικονομική απόσταση μεταξύ Ολυμπιακού και Νάπολι για τον Μανωλά.

Οι Ιταλοί δεν σταματούν ούτε μέρα να μεταδίδουν πληροφορίες για τον Μανωλά και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.


Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ρεπόρτερ της RAI, Τσίρο Βενεράτο, που ανέφερε συγκεκριμένα δεδομένα για την υπόθεση στο ράδιο Kiss Kiss Napoli.


Ειδικότερα κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον διεθνή μπακ της Νάπολι και τους Ερυθρόλευκους σημείωσε: «Ο Μανωλάς πιέζει να φύγει και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Νάπολι έχει πέσει από τα 15 εκατ. ευρώ που ζητούσε αρχικά στα 10.


Ο Ολυμπιακός φτάνει στα 5 με 6 συν μπόνους. Είναι ακόμα σε αυτά τα ποσά. Εάν η Νάπολι πουλήσει τον παίκτη υπάρχουν ως εναλλακτικές οι Ρουγκάνι και Μουστάφι».

Κατηγορίες