Επανέρχεται του Αλί Μοχάμεντ για Παναθηναϊκό

ΓΗΠΕΔΟ

Δημοσιευτηκε:

Επανέρχεται του Αλί Μοχάμεντ για Παναθηναϊκό

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Αλί Μοχάμεντ για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 26χρονος κεντρικός χαφ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είχε προταθεί μεταξύ άλλων ποδοσφαιριστών στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.


Ο Σέρβος τεχνικός είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Αφρικανό μέσο, αφού είχε συγκεντρώσει θετικές πληροφορίες για τον παίκτη, όμως η υπόθεση πήγε πίσω, αφού το «τριφύλλι» δεν ήθελε να πληρώσει το αντίτιμο που ζητούσε η ομάδα από το Ισραήλ.


Τις τελευταίες ημέρες ο ποδοσφαιριστής δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει, ζητώντας από τη διοίκηση της Μπεϊτάρ την αποδέσμευσή του, μετά την κόντρα που έχει με τους οπαδούς της ομάδας και παράλληλα θεωρεί πως έφτασε η ώρα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.



Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις δεν σημαίνει πως ο παίκτης θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ιερουσαλήμ, καθώς η Μπεϊτάρ εκφράζει με κάθε τρόπο πως θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά για να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Κατηγορίες