Ελεύθερος ο Κίκο – Τι απαντάει ο μάνατζερ του για Ομόνοια και ΑΕΛ

Ελεύθερος για να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα είναι ο Κίκο σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μπερνάντο Βασκονσέλος.

Σύμφωνα με όσα είπα στον Super Sport FM δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως δεν θέλησε να πει περισσότερα αφού επαλήθευσε ότι υπάρχει ένα νομικό ζήτημα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, ο Πορτογάλος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης παικτών δεν θέλησε να επιβεβαιώσει εάν ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι ΑΕΛ, Απόλλωνας και Ομόνοια όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα.

Για τα πράγματα στην Πορτογαλια: «Είναι όλο και καλύτερα μέρα με τη μέρα. Σιγά σιγά οι άνθρωποι επανέρχονται στην κανονικότητα».

Για τα δημοσιεύματα για Κίκο: «Δεν είναι άγνωστος στο κυπριακό κοινό. Ναι είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρονται για αυτόν στην Κύπρο και όχι μόνο. Έχω συζητήσεις με κάποιες ομάδες».

Για το αν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό: «Όχι, είναι ελεύθερος. Δεν μπορώ να πω οτιδήποτε. Δεν έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ένα λεπτό ζήτημα αυτό».

Για την επιστολή του Κίκο στον Χριστόφορο Τορναρίτη: «Είμαι ο νέος ατζέντης του Κίκο, εδώ και ενάμισι μήνα. Έχουμε συζητήσει για το μέλλον του. Αυτή τη στιγμή, όμως δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Από ότι γνωρίζω, ο δικηγόρος έστειλε αυτή την επιστολή που απέστειλε για τερματισμό συμβολαίου».

Για το αν πιστεύει στον Κίκο: «Σίγουρα, πιστεύω σε αυτόν, μπορεί να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο. Νομίζω μπορεί να παίξει σε πολύ μεγαλύτερο κλαμπ στην Κύπρο και όχι μόνο στην Κύπρο».

Για το αν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από ΑΕΛ και Ομόνοια: «Ξέρω ότι χρειάζεστε απαντήσεις(γέλια). Δεν είναι σωστό να αναφερθώ στα κλαμπ που ενδιαφέρονται. Είναι πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κίκο. Δεν θέλω να πω για συγκεκριμένες ομάδες».