Έκπληξη για την απόφαση – «Η ΚΟΠ το αναιρεί…»

Μετά την αντίδραση από τα 15 σωματεία της β’ κατηγορίας για τις αποφάσεις που αφορούν τη συγκεκριμένη κατηγορία, αντιδρούν στις αποφάσεις της ΚΟΠ και οι προπονητές λόγω της πρόνοιας που μπήκε για να το σύνδεσμο προπονητών.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΟΠ, αποφασίσθηκαν τα πιο κάτω που αφορούν το σύνδεσμο προπονητών:

(δ) Με την υπογραφή Συμφωνίας Εργοδότησης, οι ποδοσφαιριστές και / ή οι προπονητές πλέον δεν θα είναι υπόχρεοι ταυτόχρονα να εγγράφονται και σαν μέλη του ΠΑ.Σ.Π και/ή του Συνδέσμου Προπονητών.

(ε) Τα Σωματεία δεν θα είναι υπόχρεα να αποκόπτουν από το μισθό των ποδοσφαιριστών και/ή των προπονητών τη συνδρομή στον ΠΑ.Σ.Π ή στον Σύνδεσμο Προπονητών.

Μιλώντας στον Super Sport FM o πρόεδρος του συνδέσμου, Άντρος Κουλουμπρής, ανάφερε: «Η απόφαση μας δημιουργεί προβληματισμό, μένουμε έκπληκτοι γι’ αυτό την στιγμή μάλιστα που δεν έχει εφαρμοστεί καν το ενιαίο συμβόλαιο και η ΚΟΠ το αναιρεί… Αυτό που μας ξενίζει είναι ότι λήφθηκε η απόφαση χωρίς να προκύψει καν ενημέρωση».

Για το τι θα πράξουν μετά την εξέλιξη αυτή: «Θα έχουμε τηλεδιάσκεψη απόψε για συζήτηση του θέματος στο Διοικητικό Συμβούλιο και θα στείλουμε επιστολή στην ΚΟΠ για να μας αιτιολογήσει την σχετική απόφαση. Θα ψάξουμε γιατί λήφθηκε αυτή η απόφαση και σε τι αποσκοπούσε…».

Κλείνοντας, σημείωσε ότι το θέμα είναι: «Νομικό θα του δούμε πως θα το διαχειριστούμε…».