Εκνευρισμένος ο Λεβαντόφσκι, σκέφτεται να φύγει λόγω… Χάαλαντ

Θέμα... Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν, με τον Πολωνό άσο να παρουσιάζεται εκνευρισμένος με τον σύλλογο λόγω του... Χάαλαντ και πλέον σκέφτεται μέχρι και να αποχωρήσει!

Απότομο τέλος στο κλίμα ευφορίας που υπάρχει στη Μπάγερν έρχεται να βάλει δημοσίευμά της «Bild».

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο τα σχόλια του αθλητικού διευθυντή των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, περί ενδιαφέροντος για τον Χάαλαντ έκαναν έξαλλο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πλέον έχει δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του στον σύλλογο.

«Έχει σκοράρει 60 γκολ, θα ήταν παράλογο να μην παρακολουθούσαμε την εξέλιξή του (σ.σ Χάαλαντ)» είχε αναφέρει ο «Μπράτσο» και όπως φαίνεται τα λόγια του δεν άρεσαν καθόλου στον Πολωνό επιθετικό που σκέφτεται σοβαρά την έξοδο από τη Μπάγερν.

Μάλιστα ο Λέβα έχει φροντίσει να επικοινωνήσει με σαφήνεια τον εκνευρισμό του εντός του κλαμπ με τους ιθύνοντες να γνωρίζουν πολύ καλά πως το σενάριο αποχώρησής του σε μερικούς μήνες αποτελεί μια πραγματικότητα.

Ιδίως από τη στιγμή που πολλοί εκ των κορυφαίων συλλόγων περιμένουν καρτερικά μια ρήξη στις σχέσεις τους προκειμένου να μπουν δυναμικά στη μάχη της απόκτησης του έμπειρου φορ.