«Έκλεισε» με τους οκτώ και τώρα… δέσιμο

Με την απόκτηση του Μπρούνο Σάντος, το ρόστερ της ΑΕΛ θεωρείται ολοκληρωμένο καθώς όσες μεταγραφές προνοούσε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας της Λεμεσού έχουν πραγματοποιηθεί.

Γι’ αυτό και ο Ντούσαν Κέρκεζ νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος, αφού πέραν του ότι αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές τους οποίους ο ίδιος επιθυμούσε, το έμψυχο δυναμικό ολοκληρώθηκε σχετικά νωρίς.

Πλέον ο Βόσνιος τεχνικός έχει μπροστά του 18 ημέρες προκειμένου να μοντάρει την ομάδα του και να την καταστήσει έτοιμη για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Όπως είναι φυσιολογικό, όταν έρθουν πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές σε μια ομάδα χρειάζεται και περισσότερο χρόνο για να δέσει το σύνολο. Αυτό συμβαίνει και στην ΑΕΛ. Είναι κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο φιλικό κόντρα στη Δόξα. Όμως, γι’ αυτό γράψαμε και πιο πάνω πως είναι θετικό το γεγονός ότι στις αρχές Αυγούστου η ΑΕΛ έχει ολοκληρωμένο ρόστερ, αφού δίνει αρκετό χρόνο στον προπονητή να φέρει την ομάδα του στο επίπεδο που ο ίδιος επιθυμεί.

Υπενθυμίζουμε πως συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν φέτος από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Πρόκειται για τους Μπρούνο Σάντος, Βασίλη Παπαφώτη, Έουλερ Σίλβα, Ντανίλο Σόουζα, Μάτκο Μπάμπιτς, Γκόρνταν Μπουνόζα, Σίτο Ριέρα και Αντρίγια Μάιντεβατς (ήταν δανεικός και αποκτήθηκε με μεταγραφή).

Και παρόλο που όπως γράψαμε πιο πάνω ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΛ είναι ολοκληρωμένος, από τη στιγμή που η μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτή όλο και κάτι μπορεί να προκύψει. Πάντως, το τελευταίο διήμερο το όνομα της ΑΕΛ συνδέεται με αυτό του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος έμεινε εκτός πλάνων της ΑΕΚ Αθηνών.