Εκεί θέλει να δει βελτίωση o Καταλά

Βελτίωση στη δημιουργία φάσεων και στην αποτελεσματικότητα θέλει να δει στο σημερινό φιλικό με την Ντάματς Σαουδικής Αραβίας ο προπονητής της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά. Είναι το τελευταίο φιλικό τεστ των κιτρινοπράσινων στη Σλοβενία και σίγουρα ο 41χρονος τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του σαφώς πιο ουσιαστική στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού της, σε έναν τομέα στον οποίο παρουσίασε προβλήματα στα προηγούμενα φιλικά.

Θυμίζουμε ότι στα μέχρι σήμερα τρία φιλικά ματς που έδωσε η ΑΕΚ, με Δόξα στην «Αρένα» και με τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Ζαλαέγκερσεγκ Ουγγαρίας, η ομάδα μόλις που κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, χωρίς βέβαια να δεχθεί κανένα. Η μέχρι σήμερα καλή ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ προκαλεί μεν ικανοποίηση, παράλληλα όμως υπάρχει ένας σχετικός προβληματισμός για την επιθετική δυστοκία.

Εναπόκειται στον Καταλά εάν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Τρισκόφσκι στο σημερινό φιλικό με τους Σαουδάραβες, αφού ο διεθνής Σκοπιανός ένιωθε ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες και δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό. Το πιο πιθανό είναι ο 34χρονος επιθετικός να προφυλαχθεί εκ νέου.