«Εκεί πρέπει να ποντάρει ο ΑΠΟΕΛ για την πώληση του Τάμαρι»

Για τον Μούσα Αλ Τάμαρι και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί από τον ΑΠΟΕΛ στον Ολυμπιακό Πειραιώς μίλησε στον Super Sport (104.0) ο Τάκης Αντωνίου.

Ο παλαίμαχος άσος των γαλαζοκίτρινων εξήγησε πως η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη πρέπει να ποντάρει στο να πάρει ποσοστό μεταπώλησης από την πώληση του Τάμαρι στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, σχολίασε τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Κώστα Αποστολάκη, αλλά και τις δυνατότητες του Νικόλα Ιωάννου.

Για την υπόθεση Μούσα Αλ Τάμαρι: «Η αίσθηση που έχω και εγώ και όλοι πιστεύω είναι ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό και ζωηρό. Εγώ θα πω ένα διαφορετικό σκεπτικό. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ευθύνη στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την ανανέωση συμβολαίου του Τάαμαρι. Ένας έμπειρος πρόεδρος όπως ο Πρόδρομος είμαι σίγουρος ότι εδώ και καιρό εξάντλησε τα περιθώρια. Φαίνεται ότι ο Τάαμαρι είχε άλλα στο μυαλό του. Εδώ πληρώνουμε την αδυναμία που έχουμε σαν ποδόσφαιρο να κλείνουμε πέντε χρόνια παίκτες. Βλέπετε παίκτες 20 και 21 ετών όταν πάνε σε άλλες ομάδες κλείνουν περισσότερα χρόνια. Ο Ολυμπιακός του δίνει συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Έχουμε μία δυσκολία εδώ στην Κύπρο. Η ομάδα μας είναι έμπειρη στη διαχείριση παικτών και στις πωλήσεις. Ελπίζω να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Εγώ θα το ρίσκαρα να τον κρατήσω να με βοηθήσει στην Ευρώπη και ας μην πάρω χρήματα από τη μετεγγραφή, θα ποντάρω σε αυτά της Ευρώπης. Αν μου δίνουν εξευτελιστικό ποσό γιατί να τον δώσω; Εγώ όταν έκανα κάποιες δηλώσεις και τις παράφρασαν κάποιοι μιλούσα για ενδιάμεσα σταθμό, όπως π.χ. ο Ολυμπιακός Πειραιώς στην επόμενη πώληση του θα πάει με την ανώτατη τιμή. Εδώ πούλησε Σάμαρη και άλλους με 20.000.000 ευρώ. Και το έδειξε ο Τάαμαρι τι μπορεί να κάνει. Αυτό που έκανε με τον Άγιαξ δεν το είδαμε ξανά. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ποντάρει σε ψηλό ποσοστό μεταπώλησης εάν τον πουλήσει».

Για το που πρέπει να ποντάρει ο ΑΠΟΕΛ: «Αν πάρει ποσοστό μεταπώλησης, εγώ θα είμαι ικανοποιημένος. Εκεί πρέπει να ποντάρει η ομάδα για την πώληση του Τάμαρι. Δεν πάει όπου θέλει τον Ιανουάριο, υπογράφει όπου θέλει. Μπορεί να φύγει το καλοκαίρι. Δεν είναι παίκτης υπό δοκιμασία ο Τάμαρι. Πιστεύω πώς στον Ολυμπιακό θεωρούν πως μπορεί να παίξει και να κάνει τη διαφορά».

Για τον Κλοναρίδη και τον Αποστολάκη: «Είναι γρήγορος με και χωρίς την μπάλα. Έχει εκρηκτικότητα. Τον είχε παίκτη ο Ουζουνίδης, τον ξέρει και τον θέλει. Εκείνο που δεν γνωρίζω είναι τον Αποστολάκη. Είναι νεαρός, ήταν σε μεγάλη ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι θα μας δώσει λύσεις για τα επόμενα χρόνια».

Για τον Νικόλα Ιωάννου: «Οι φυσικές του δυνάμεις του δίνουν τη δυνατότητα να παίξει σε πιο μεγάλο πρωτάθλημα. Έχει αριστερό πόδι, ταχύτητα και μπορεί να παίξει ως αριστερός μπακ ή κεντρικός αμυντικός με την ίδια ικανότητα. Αυτός τα έχει όλα. Μία ομάδα που τον θέλει θα πρέπει να πληρώσει καλά, είναι παίκτης ψηλών προδιαγραφών».