Έκανε… κάτοικο Λευκωσίας τον Γουίλσον για ένα χρόνο!

Τον Πίτερ Γουίλσον εντάσσει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για Λιβεριανό επιθετικό, ο οποίος έχει και σουηδικό διαβατήριο. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου με τους μαυροπράσινους.

Ο 24χρονος ξεκίνησε από τη Σαντουσβάλ, όπου έπαιξε μέχρι το 2020. Πέρσι ήταν στη Σερίφ κι ακολούθως στην Μποντεσκίντσιε Μπιέλσκο-Μπιαλά. Σύμφωνα με το transfermartk η χρηματιστηριακή του αξία έφθασε τις 500.000 το 2019, ενώ τώρα είναι στις 300.000. Η κύρια θέση του είναι στην κορυφή της επίθεσης, όμως έχει παίξει ως αριστερό εξτρέμ, αλλά και στη μεσαία γραμμή.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο Λιβεριανό επιθετικό Peter Wilson, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο.

Ο Wilson ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σουηδική GIF Sundsvall το 2015 όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2020 καταγράφοντας 98 συμμετοχές, σημειώνοντας 21 τέρματα. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για το πρώτο μισό της περσινής περιόδου στην Sheriff Tiraspol καταγράφοντας 18 συμμετοχές και 7 τέρματα, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με την Podbeskidzie Bielsko-Biala συμμετέχοντας σε 13 αγώνες.

Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας της Λιβερίας, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Σουηδίας κάτω των 20 ετών.

Καλωσορίζουμε τον Peter Wilson στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!».