Ειρωνείες από Νεοφυτίδη: «Αυτό θα πει σωστός σχεδιασμός, συγχαρητήρια»

Σχόλιο με αφορμή την κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα από τον Σπύρο Νεοφυτίδη.

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ αναφέρεται στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και κατακρίνει την ΚΟΠ για τον προγραμματισμό της, σημειώνοντας πως δύο ομάδες θα έχουν 12 μήνες κενό μέσα σε διάστημα δύο χρόνων.

Η ανάρτηση του Νεοφυτίδη:

«Έγινε σήμερα και η κλήρωση του νέου μας πρωταθλήματος με την νέα του μορφή και σχεδιασμό.

Κρατώντας τα δεδομένα της μαύρης απόφασης για την διακοπή από τις 15 Μαρτίου(100πρωταθληματα έχουν τελειωσει) και την επανέναρξη με τη βοήθεια του Θεού στις 22 Αυγούστου είχαμε φέτος μια αποχή των 5 μηνών από την αγωνιστική δράση. Τωρα βλέποντας τον νέο σχεδιασμό του νέου πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει, εμείς οι άσχετοι του ποδοσφαίρου παρατηρούμε ότι:

Η πρώτη φάση και 2 απο τις ομάδες θα τελειώσει 13 Φεβρουαρίου.

Λαμβάνοντας υπόψιν ότι περίπου το πρωταθλημα τις Β κατηγορίας θα ξεκινησει στις 12 Σεπτεμβρίου σημαίνει ότι 2 ομαδες από την TOP κατηγορια μας καθίσανε 5 μήνες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα φέτος και θα καθίσουν 7 ΜΗΝΕΣ την νέα ποδοσφαιρική περίοδο εαν υποβιβαστουν απο την πρωτη φάση. Δηλαδή στο σύνολο 2 χρόνων θα χάσουν 12 μήνες δραστηριότητας.

Αυτο θα πει σωστός σχεδιασμός. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και εις ανώτερα μπορούμε και με πρωταθλήματα 4 μηνών. Φαντάζομαι θα στηριχθουν και οικονομικά τα 2 αυτα σωματεία για τις υποχρεώσεις τους που θα έχουν???»