Είπε «όχι» στην Μπαρτσελόνα ο Φλικ

Η Μπαρτσελόνα, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται σε αναζήτηση για τον νέο προπονητή της επόμενης σεζόν, ήρθε σε επαφή με τον Χάνσι Φλικ.

Μετά το νέο στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα με την Λεβάντε (3-3), το οποίο ουσιαστικά εξαφάνισε και τις όποιες ελπίδες υπήρχαν για την διεκδίκηση του φετινού τίτλου, η θέση του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται στον αέρα.

Σύμφωνα, με δημοσίευμα του «ESPN», ο Τζουάν Λαπόρτα, ο οποίος θα έχει μία κρίσιμη συνάντηση με τον Ρόναλντ Κούμαν το προσεχές διάστημα, φαίνεται να είχε επικοινωνία με τον Χάνσι Φλικ. Ο Γερμανός τεχνικός είναι γνωστό ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Μπάγερν.

Γι’ αυτό και ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών, μίλησε μαζί του προκειμένου να τον πείσει να αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα τη νέα χρονιά. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ενδεχομένως θα περίμενε ο Λαπόρτα.

Κι αυτό διότι, ο Φλικ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας.